Gepersonaliseerde vechtsport kleding ontwerp je makkelijk zelf!

Binnen de vechtsport vecht je weliswaar alleen, maar dat betekent niet dat er geen teamgevoel is. Je traint namelijk wél met iedereen in dezelfde vechtsportschool. Daar zit natuurlijk eenheid in! Hierin is jouw vechtsport kleding een punt van herkenning van jouw rivalen, maar ook van je vrienden natuurlijk. Waar ontwerp jij sportkleding waar jij je lekker in voelt maar ook weerspiegelt waar je voor staat? In onze webshop natuurlijk!

Vechtsport kleding

Voor elke vechtsport maak jij perfecte op maat gemaakte kleding

Of je je nu bezig houdt met kickboksen, judo of een andere vechtsport. Jouw tenue moet gewoon goed zitten, dat is het allerbelangrijkste. Maar er moet ook ruimte zijn voor sponsors, emblemen én logo’s. Je moet natuurlijk wel laten zien waar je voor staat! In het ontwerpproces laat jij jouw creativiteit los en ontwerp jij vechtsport kleding die past bij wat jij zoekt. Of je nu kickbox kleding voor heren ontwerpt of judopakken voor dames.

Topkwaliteit logo’s en kleuren op jouw tenue dankzij sublimatie 

Onze vechtsport kleding is van de hoogste kwaliteit. Hierdoor is optimaal draagcomfort gegarandeerd als jij de mat op gaat. Om er voor te zorgen dat alle kleuren op het tenue tot zijn recht komen, maken wij gebruik van sublimatie. Deze techniek zorgt ervoor dat de kleuren en gebruikte afbeeldingen haarscherp blijven en het kledingstuk licht en luchtig aanvoelt. Sublimeren is dus de beste optie voor het bedrukken van jouw kleding én is veelal goedkoper. Een win-win situatie dus. Daarnaast maken wij het hele kledingstuk zelf voor jou. Dit omdat de kleurencombinaties vaak uniek zijn en bij reguliere promotiekleding niet gedrukt kan worden. Doordat wij maatwerk leveren, doen wij dit wel!

Vechtsport kleding ontwerpen was nog nooit zo makkelijk

Binnen 5 weken jouw gepersonaliseerde vechtsportkleding al in huis hebben? Dat kan zeker als jij deze bestelt in onze webshop! Na het ontwerpproces zorgen wij namelijk voor de rest. Zelfs als het gebeurt dat er net na jouw bestelling toch nog iets nodig hebt, is er geen probleem. Je bestelt namelijk gemakkelijk kleding per stuk bij!

Bestel en ontwerp jouw vechtsport kleding op onze website

Ook vechtsport kleding ontwerpen waarmee jij de show steelt? Dat maak je zelf je bij ontwerpsportkleding.nl. Bij ons ontwerp je gemakkelijk en snel jouw perfecte sporttenue. Wij hebben vechtsport kleding voor heren, dames en kinderen. Maar niet alleen voor vechtsportkleding ben je bij ons aan het juiste adres, want ook voor bedrijfskleding en andere teamkleding zit je bij ons goed!

Vechtsport kleding