Gepersonaliseerde vechtsport kleding ontwerp je makkelijk zelf!

Binnen de vechtsport vecht je weliswaar alleen, maar dat betekent niet dat er geen teamgevoel is. Je traint namelijk wél met iedereen in dezelfde vechtsportschool. Daar zit natuurlijk eenheid in! Hierin is jouw vechtsport kleding een punt van herkenning van jouw rivalen, maar ook van je vrienden natuurlijk. Waar ontwerp jij sportkleding waar je dit gevoel van eenheid creëert? In onze webshop natuurlijk!

Vechtsport kleding

Voor elke vechtsport is er een perfect ontwerp

Of je je nu bezig houdt met kickboksen, judo of een andere vechtsport. Jouw tenue moet gewoon goed zitten, dat is het allerbelangrijkste. Maar er moet ook ruimte zijn voor sponsors, emblemen én logo’s. Je moet natuurlijk wel laten zien waar je voor staat! In het ontwerpproces laat jij jouw creativiteit los en ontwerp jij vechtsport kleding die past bij wat jij zoekt. Of je nu kickbox kleding voor heren ontwerpt of judopakken voor dames.

Topkwaliteit logo’s op jouw tenue dankzij sublimatie 

Onze vechtsport kleding is van de hoogste kwaliteit. Voor zowel dames als heren is dit het geval. Hierdoor is optimaal draagcomfort gegarandeerd tijdens als jij de mat op gaat. Om er voor te zorgen dat alle kleuren op het tenue tot zijn recht komen, wordt er vaak gekozen voor sublimatie. Deze techniek zorgt ervoor dat de inkt samensmelt met de textielvezels. Hierdoor blijven de kleuren en gebruikte afbeeldingen scherpt en blijft het kledingstuk licht en luchtig aanvoelen.  

Vechtsport kleding ontwerpen was nog nooit zo makkelijk

Binnen 5 weken jouw gepersonaliseerde vechtsportkleding al in huis hebben? Dat kan zeker als jij deze bestelt in onze webshop! Na het ontwerpproces zorgen wij namelijk voor de rest. Zelfs als het gebeurt dat er net na jouw bestelling een leerling bij komt, is er geen probleem. Je bestelt namelijk gemakkelijk kleding per stuk bij!

Bestel en ontwerp jouw vechtsport kleding op onze website

Ook vechtsport kleding ontwerpen waarmee jij de show steelt? Dat maak je zelf je bij ontwerpsportkleding.nl. Bij ons ontwerp je gemakkelijk en snel jouw perfecte sporttenue. Wij hebben vechtsport kleding voor heren, dames en kinderen. Maar niet alleen voor vechtsportkleding ben je bij ons aan het juiste adres, want ook voor bedrijfskleding en andere teamkleding zit je bij ons goed!

Vechtsport kleding