Voetbalshirts ontwerpen? Daarmee scoor jij zeker!

Met jouw voetbalteam wil jij natuurlijk opvallen. Een eigen nummer, achternaam op je rug én trots jouw clubkleuren dragen op het veld. Een standaard voetbalshirt is dat natuurlijk niet.

Jouw eigen voetbalkleding bedrukken is dan een veel beter idee. Zo maak jij voor jouw club hoogwaardige shirts helemaal op maat. Ga aan de gang met voetbalshirts ontwerpen en maak jouw tenue helemaal compleet!

voetbalkleding bedrukken

Een echt teamgevoel creëren

Dat een voetbaltenue zorgt voor een echt teamgevoel, dat is wel duidelijk. Maar naast dat een voetbaltenue voor eenheid zorgt, is het ook praktisch. Het zorgt er voor dat je fris blijft en optimaal beweegt tijdens een wedstrijd of training. Dat vinden wij ook belangrijk.

Daarom reken je er op dat jouw voetbaltenues niet alleen gepersonaliseerd zijn, maar ook comfortabel zitten! Dit geef jij allemaal zelf aan als jij jouw aan de slag gaat met voetbalshirts ontwerpen.

Opties voor ieder budget

Jouw voetbaltenue ontwerpen doe je in onze webshop. Binnen een aantal weken heb je het al in huis! Daarnaast is onze kleding van hoogwaardige kwaliteit en zijn er opties voor elk budget.

Zo gaat voetbaltenues bedrukken in zijn werk

In het ontwerpproces geef jij precies aan wat je wilt. Wat moeten de specificaties zijn van het shirt? Welke details moeten er op het broekje? Tijdens het ontwerpproces kan jij jouw creativiteit loslaten. Pas als hierin alles is goedgekeurd, gaan wij over tot het produceren van jouw voetbaltenue! Als jij een grote bestelling plaatst, is het aan te raden om een sample te laten maken. Zo ervaar jij zelf of het eindresultaat past bij wat je in gedachten hebt.

Na de goedkeuring gaan wij jouw voetbaltenues bedrukken. Deze worden naar wens gesublimeerd, geborduurd of bedrukt. Dat is afhankelijk van de doorgegeven voorkeur. Binnen 4 tot 5 weken krijg jij dan jouw voetbaltenue in huis. En komt er een teamlid bij? Dan kan jij ook kleding per stuk bij ons bestellen.

Heb jij nog vragen over het drukproces of over voetbalshirts ontwerpen? Laat het ons dan gerust weten! Voordat jij het weet ben je klaar om in stijl het veld op de gaan! En wist je dat je ook andere kleding zoals wielerkleding en bedrijfskleding bij ons besteld?

voetbalkleding bedrukken