Zelf jouw wielrenkleding ontwerpen? Wij maken het op maat voor jou!

Of je nu fietst in een toerclub of vereniging: met gepersonaliseerde wielerkleding val jij zeker op. Onze fietskleding is van professionele kwaliteit en is geheel naar eigen wens samen te stellen. Zo kan je gemakkelijk wielerkleding ontwerpen met logo(‘s), foto’s of teksten die passen bij jouw club of vereniging.

wielrenkleding bedrukken

Waarom zou je jouw eigen wielerkleding ontwerpen?

Jouw eigen wielerkleding ontwerpen biedt veel voordelen. Zo is het de ideale manier om op een goedkope wijze als bedrijf reclame te maken óf om als vereniging naamsbekendheid te krijgen door middel van logo’s of emblemen. Ook geeft een eigen design een professionele uitstraling aan jouw vereniging. Onze fietskleding is daarnaast niet alleen geschikt voor wielrennen, maar ook zeker voor mountainbiken. Wij bieden jou de beste prijs-kwaliteitsverhouding fietskleding aan voor diverse disciplines. Helemaal op maat gemaakt!

Ons assortiment wielerkleding

Fietskleding ontwerpen doe jij binnen een aantal stappen. Hierbij is het belangrijk dat je weet wat je wilt voordat je aan de slag gaat het met ontwerp. Bij ons vind je daarom drie groepen in diverse kwaliteitsklassen:

  • NOIR: Dit is de budgetlijn en bijzonder aantrekkelijk geprijsd.
  • JAUNE: Onze populairste productlijn met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
  • ROSE: Producten van topkwaliteit. Kleding gemaakt met een maximaal aantal details en stof om de beste prestaties voor iedereen te bieden.

Fietskleding ontwerpen? Zo gaan wij aan de slag

Heb jij jouw ideale kleding gekozen? Dan is het tijd om aan de slag te gaan met het bedrukken van jouw kleding door middel van sublimatie. Sublimeren is een druktechniek waarbij logo(‘s), foto’s of teksten middels hitte en druk in de vezels van de stof (polyester) wordt gedrukt. De grote voordelen van sublimeren: haarscherpe resultaat en een krasvast en goed wasbaar kledingstuk. Sublimeren maakt de kleding uniek en er zijn geen beperkingen qua design en kleuren. Zo laat je in een handomdraai jouw op maat gemaakte fietskleding bedrukken.

Voor elk model in de catalogus kunnen we alle details sublimeren. Uitzondering op deze regel zijn de elastieken en de ritsen in bib shorts ROSE. Voor de bib shorts maken wij gebruik van geverfde stof. Als je een kleur nodig heeft die we niet aanbieden in geverfde stof, sublimeren we de stof. Dit maakt de short duurder.

Ontwerp wielerkleding en bestel deze in onze webshop!

Heb jij de beste wielerkleding gevonden? Laat jouw fietskleding bedrukken met jouw logo’s en huisstijl kleuren zodat hij bij jouw smaak en wensen past. Alle kleding vind je gemakkelijk in onze catalogus! Heb je hier vragen over of heb je hulp nodig tijdens het ontwerpproces? Neem dan gerust contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen. Wist je dat je bij ons naast wielerkleding bedrukken ook andere sportkleding of promotiemateriaal kan laten bedrukken?

bedrijfskleding bedrukken

Maattabellen