Ontwerp een uniek sporttenue voor jezelf, je team of je vereniging!

De sportkleding van Nihon Sport is van professionele kwaliteit en wordt naar uw wensen geproduceerd. Een eigen ontwerp sportkleding, met bijvoorbeeld een logo, unieke kleur of leuke tekst is de ideale manier om als vereniging naamsbekendheid te krijgen. Een uniek design van de sportkleding zorgt voor een professionele uitstraling. Wij bieden de beste prijs-kwaliteitsverhouding sportkleding aan voor diverse sporten.

Sportkleding sublimeren

Sublimeren is een druktechniek waarbij het design door middel van hitte en druk in de vezels van de sportkleding terecht komt. Het voordeel: een haarscherp resultaat en een kras bestendig en wasbaar sporttenue. Sublimeren maakt de sportkleding uniek en er zijn geen beperkingen met betrekking tot design.

Voor iedere sport unieke kleding

Sportkleding ontwerpen kan in alle vormen en maten. Hierdoor hebben we voor ieder team en iedere sport een mogelijkheid om unieke sportkleding te ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan; handbal-, basketbal-, volleybal- of voetbaltenues. Daarnaast hebben we ook diverse opties voor vechtsporten. Kijk voor inspiratie ook eens naar de kledingdesigns die we samen met andere sportclubs, topatleten en bedrijven ontwierpen! Onder aan de pagina vul je eenvoudig in een paar stappen jouw offerte aanvraag in.