Teamkleding bedrukken? Ontwerp jouw perfecte teamoutfit!

Eenheid binnen een team zie je uiteraard aan de kleding. Of het nu gaat om verenigingen, sportscholen, clubs of teams gaat: eenduidig én herkenbaar naar buiten treden laat dat zien. Dat doe je natuurlijk met dezelfde lichtgewicht sportkleding, comfortabele polo’s en truien voor vrijwilligers of met een uniforme outfit voor leden. Laat daarom makkelijk jouw teamkleding bedrukken bij ons!

Budotop_nederland_TRACKSUIT

Teamkleding bedrukken zorgt voor herkenning

Als team herkent worden aan het clublogo en kleuren: dat wil jij toch ook? Laat daarom jouw teamkleding bedrukken in onze webshop! Naast dat het zorgt voor eenheid en herkenbaarheid, biedt het ook mogelijkheden voor sponsoren.  En wat denk je van een trainingspak bedrukken? Of een uniek rugembleem of badge op de mouw of borst met daarop de naam van je leden, je club en logo of van de sponsor(en) van je vereniging? Alles is mogelik!

Voor elke budget is er een passend aanbod van kleding die geheel op maat gemaakt kan worden. Daarnaast is de bedrukte kleding ook duurzaam doordat wij gebruik maken van sublimeren. Hierdoor blijven kleuren en afbeeldingen mooi. Ook bij intensief gebruik. En wordt het team groter? Dan bestel je gemakkelijk kleding bij in elke gewenste hoeveelheid. Ook mogelijk per stuk!

Teamkleding bedrukken was nog nooit zo makkelijk!

Er zijn meerdere manieren om een complete kledinglijn voor je vereniging, team of club te produceren. Elke optie begint met teamkleding ontwerpen. Daarna bekijken we aan de hand van jouw wensen en mogelijkheden welke techniek daar het beste op aansluit: sublimeren, bedrukken of borduren.

Vaak wordt er gekozen voor sublimatie. Bij deze techniek smelten inkt en polyesterstofvezel samen, waardoor de stofporiën open en kledingstukken lekker luchtig blijven. Kleuren en opdruk blijven kleurecht en slijtvast. Bij andere druk- of transfertechnieken wordt de inkt in of op de stofporie aangebracht. Die methode past bijvoorbeeld bij (sport)tassen en rugzakken.

Laat jouw teamkleding bedrukken bij ontwerpsportkleding.nl

Teamkleding ontwerpen en bestellen doe je gemakkelijk in onze webshop. En dankzij de diverse druk- en borduurmogelijkheden laat je naast de kledinglijn voor je vereniging ook gepersonaliseerde accessoires vervaardigen bij ons. Maak jouw collectie daarom compleet met ander promotiemateriaal uit onze webshop. Heb je hulp nodig of wil je meer weten over het ontwerpproces? Neem dan gerust contact met ons op!