Volleybalkleding bedrukken? Ontwerp jouw eigen volleybal tenue!

Waarom laat jij je volleybalkleding bedrukken? Om te laten zien dat jij een team bent natuurlijk! Maar ook om jezelf te onderscheiden met je eigen naam en rugnummer. Ook niet geheel onbelangrijk is het draagcomfort en dat zit bij ons wel goed. Onze kleding wordt namelijk gemaakt van comfortabel en ademend materiaal zodat jij voldoende bewegingsvrijheid hebt. Resultaat: een persoonlijk en lekker zittend volleybal tenue op maat gemaakt naar jouw wensen.

volleybalkleding bedrukken

Zelf aan de slag met het ontwerpen van jouw volleybal tenue? Wij realiseren maatwerk

In het ontwerpproces geef jij precies aan wat je wilt. Welke kleuren krijgt het tenue? En laat jij de logo’s van jouw club borduren of sublimeren? Dat bepaal jij allemaal zelf als jij jouw volleybal shirt gaat ontwerpen. Doordat wij maatwerk leveren is elk ontwerp mogelijk, zelfs de meest unieke kleurcombinaties. Wil jij jouw ontworpen shirt, broek én sokken eerst zelf zien? Dan is het ook mogelijk om een proefexemplaar bij ons te bestellen! Is alles zoals je het graag wil? Dan gaan wij aan de slag met de productie van jouw volleybal tenue. Wij maken sportkleding ontwerpen makkelijk!

Op naar de drukker!

Klaar is kees! Jouw bestelling is klaar om naar de drukker te gaan. Het enige wat jij nog hoeft te doen is wachten tot hij bij jou thuis geleverd wordt. Dit gebeurt al binnen 4 tot 5 weken En wat als je jouw bestelling hebt geplaatst, maar er komt net nog een teamlid bij? Ook dan is er geen nood want je bestelt bij ons gemakkelijk per stuk bij. 

Laat jouw volleybalkleding bedrukken in onze webshop!

Wanneer ga jij aan de slag met het ontwerpen van jouw nieuwe tenue? Wil jij alleen een volleybal shirt bedrukken of aan de slag met een complete outfit? Wij hebben opties voor elk budget én smaak. Niet alleen voor het bedrukken van volleybalkleding zit je bij ons goed. Ook voetbalkleding, basketbalkleding of wielerkleding bedrukken, doe jij in onze webshop.

teamkleding bedrukken