Jouw basketbal tenue volledig op maat ontwerpen?

Tijdens het basketballen moet jij genoeg ruimte hebben om je vrij te bewegen. Dan heb jij behoefte aan een lichtgewicht shirt dat met je mee beweegt, zodat jij optimaal presenteert. Én dat je dezelfde clubkleuren hebt als de rest van jouw team. Voor deze topkwaliteit basketbal kleding, die jij zelf naar eigen wens samen stelt, ben je bij ons aan het juiste adres. Of we nu jouw basketbal shirt bedrukken door middel van sublimatie of een heel tenue mogen ontwerpen met je: wij maken het in orde!

Basketball Top

Een echt teamgevoel door uniformiteit

Net als bij elke andere teamsport draait basketbal om samenwerken. Een basketbal tenue is hier onderdeel van. Samen met jouw team dezelfde kleding dragen zorgt voor verbinding. Een basketbal tenue bedrukken is daarom dé manier om dit in orde te maken. Een basketbal tenue ontwerpen voor jouw team doe je dan ook bij ons!

Wij hebben alles in huis om dit voor jou in orde te maken. Basketbal kleding bedrukken doen wij met sublimatie. Hierdoor blijven de kleuren en afbeeldingen helder!

Jij ontwerpt jouw basketbaltenue, wij doen de rest

Natuurlijk wil jij zo min mogelijk tijd besteden aan ontwerpen. Jij bent liever bezig met jouw sport. Ga jij dus aan de slag met jouw basketbal tenue ontwerpen? Dan hebben wij dit proces voor jouw versimpeld! Jij geeft aan ons door wat je precies voor ogen hebt uit onze opties en wij gaan voor jou aan de slag! Wij hebben alles zelf in de hand waardoor we in staat zijn om snel te schakelen. Dit zorgt er voor dat unieke kleurencombinaties altijd gerealiseerd kunnen worden doordat wij maatwerk leveren.

Na akkoord heb jij binnen 5 weken jouw sportcollectie thuis. Ontzettend handig! Mocht je onverhoopt kledingstuk vergeten zijn, is dat geen probleem. Bij ons bestel je deze gemakkelijk per stuk bij.

Basketbal tenue bedrukken en sublimeren bij Ontwerpsportkleding.nl

Ga makkelijk en snel aan de slag met het ontwerpen van jouw basketbal tenue! Ontdek welke opties bij jou passen en laat ons weten wat jij graag wil. Wij maken jouw idee werkelijkheid.En wist je dat wij ook bedrijfskleding en andere sportkleding bedrukken? 

basketbaltenue ontwerpen