Op maat gemaakte hardloopshirts ontwerpen met unieke opdruk!

Wil jij iets unieks dragen tijdens het hardlopen? Of loop je in teamverband en wil je dit gevoel van eenheid versterken? Dat doe je als je jouw eigen hardloopshirts gaat ontwerpen! En wat is er nu mooier dan deze zelf ontwerpen? Precies! En die outfit ontwerpen doe jij gemakkelijk in onze webshop!

hardloopshirts ontwerpen

Op maat gemaakte hardloopkleding voor jou en je team

Of je nu alleen hardloopt of in teamverband: jij wilt laten zien waar je voor staat! Het liefst in comfortabele kleding die van topkwaliteit is en jou lekker warm of koel houdt.  Met felle kleuren die niet alleen veilig zijn, maar ook nog mooi bedrukt zijn. Die heldere kleuren van jouw ontwerp blijven intact doordat wij gebruik maken van sublimatie. Deze techniek garandeer haarscherpe kwaliteit van kleuren en logo’s.

De mooiste hardloopkleding voor bedrijfsevenementen en sponsorlopen

Ga jij met jouw collega’s meedoen aan een sponsorloop? Of staat er een ander evenement op de planning waarvoor jij je hardloopschoenen aan mag trekken? Dan mag gepersonaliseerde hardloopkleding niet ontbreken! Op deze manier  zet jij met hoogwaardige hardloopkleding jouw bedrijf in de spotlights. Laat huiskleuren, logo’s en zelfs sponsors terugkomen in jouw hardlooptenue en laat een onvergetelijke indruk achter! Samen met jou creëren wij maatwerk.

Zelf jouw hardloopkleding ontwerpen? Wij maken het op maat voor jou!

Als jij aan de slag gaat met het ontwerpen van jouw hardloopkleding, is het tijd om jouw creativiteit te laten spreken. Hoe mag het shirt eruit zien? Hoeveel kleuren en logo’s wil jij terug zien? Dat bepaal jij allemaal zelf! Ben je tevreden met jouw resultaat? Stuur dan jouw ontwerp naar ons op. Wij maken dit geheel op maat voor jou zodat hij aan jouw wensen voldoet. 

Eerst zien en dan pas bestellen? Dan kan jij een proefexemplaar van ons verwachten. Pas als alles aan jouw verwachting voldoet, worden jouw shirts door ons op maat gemaakt! Bovendien is het ook mogelijk om kleding per stuk bij te bestellen. Hierna hoef jij alleen nog maar te wachten tot jouw bestelling in huis is. En dat is al tussen 4 en 5 weken! 

Hardloopshirts ontwerpen? Ontwerpsportkleding.nl!

Zoek jij nog een manier om het perfecte hardloopshirt te ontwerpen? Ga dan aan de slag in onze webshop met jouw hardloopshirt! De beste kwaliteit voor de beste prijs én snel jouw tenue in huis? Dan weet jij ons te vinden! Ook als jij bedrijfskleding, wielerkleding of promotiemateriaal wil ontwerpen doe je dat in onze webshop. Wanneer mogen we jouw bestelling komen leveren?

hardloopshirts ontwerpen