Ontwerpsportkleding.nl is onderdeel van Nihon Sport

Bijdragen aan een unieke, herkenbare en onderscheidende look waarmee jij jezelf, je passie, merk, sport, hobby, sponsoren, bedrijf, vereniging, club, team of school eenduidig uitdraagt en krachtig op de kaart zet. Maatwerk tot in detail: dat is wat je bij ons, bij Nihon Sport kunt verwachten.

Hoe we dat doen?

Onze service is gefundeerd op drie kernwaarden: Personal, Passion, Perfection. Je bespeurt de passie waarmee we met je meedenken, je ervaart de persoonlijke aandacht in onze samenwerking en je ziet de perfectie vanuit ons oog voor detail terug in jouw producten.

Ofwel:

  • Personal

Persoonlijke aandacht is belangrijk voor jou. En die vind je bij Nihon: je ervaart en weet dat wij voor jou klaarstaan en hoe we ons uiterste best doen jou naar alle tevredenheid te helpen.

Personal staat ook voor (marktleider in) maatwerk met de productie van gepersonaliseerde kleding en accessoires.

  • Passion

Jij hebt een passie: een organisatie of doel waar jij je voor inzet, een merk dat je wilt profileren, een sport waarin je wilt excelleren. Daar willen we alles van weten. Wat drijft jou en hoe kunnen wij bijdragen jouw doelen of dromen te verwezenlijken?

Passie staat ook voor de wijze waarop wij ons inzetten om jou te helpen: altijd met je meedenkend en door maatwerk te leveren.

  • Perfection

100% perfectie. Voor jou, je gebruikerservaringen, je sport- of merkbeleving en je prestaties. Dat is waar jij en wij naar streven.

Perfectie staat ook voor oplossingsgericht denken in maatwerk en mogelijkheden. Ook als er onverhoopt een keertje iets misgaat.

#KiesKwaliteit

Zo vatten we onze kernwaarden samen. Want je kiest voor topkwaliteit in maatwerk, kleding en sportaccessoires. Kies je voor een samenwerking met Ontwerpsportkleding.nl, dan kies je voor de servicegerichte kwaliteit en jarenlange ervaring door de mensen bij Nihon Sport.

Marktleider in maatwerk voor kleding en accessoires

Wil jij je eigen sport-, team- of bedrijfskleding ontwerpen, gepersonaliseerde vlaggen, banners of spandoeken of (rug)emblemen of badges voor op je judopak of sportkleding laten maken? Voorzien van een logo of leuze, in je huisstijlkleuren of andere karakteristieke kenmerken of afbeeldingen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

We kunnen vrijwel elk kledingstuk, elk embleem of badge, elk formaat vlag – we maken zelfs megagrote tribunevlaggen op aanvraag – en elk accessoire uit ons assortiment customizen of personaliseren. Dankzij de vele druk-, print-, productie- en borduurmogelijkheden die we in huis hebben.

Vooral op gebied van gepersonaliseerde kleding is ons maatwerk uniek! Met behulp van sublimatie wordt elk (wit polyester) kledingstuk tot in detail ontworpen en geproduceerd. Maatwerk is ook dat je vrijwel alles per stuk kunt (bij)bestellen. Je hoeft dus geen grote hoeveelheden af te nemen, maar je kunt ook kiezen voor één uniek exemplaar.