Ontwerp unieke fietskleding voor jezelf of je team!

De fietskleding van Nihon Sport is van professionele kwaliteit en wordt speciaal voor u en naar uw wensen geproduceerd. Fietskleding bedrukken met uw logo(‘s), foto’s of een leuke tekst? Het is de ideale manier om op een goedkope wijze als bedrijf reclame te maken of om als vereniging naamsbekendheid te krijgen. Een eigen design geeft een professionele uitstraling. Wij bieden u de beste prijs kwaliteitsverhouding fietskleding aan voor diverse disciplines.

Fietskleding sublimeren

Sublimeren is een druktechniek waarbij logo(‘s), foto’s of teksten middels hitte en druk in de vezels van de stof (polyester) wordt gedrukt. Het grote voordeel van sublimeren is het haarscherpe resultaat en een kras vast en goed wasbaar kledingstuk. Sublimeren maakt de kleding uniek en er zijn geen beperkingen qua design.

Catalogus wielerproducten

Onderstaand is de catalogus met onze wielerproducten te dowloaden. De belangrijkste producten in onze wieler catalogus zijn de wielershirts, (bib) shorts, vesten/jacks, triatlon pakken en BMX kleding.

Om de keuze te vergemakkelijken is de wielerkleding verdeeld in drie groepen, vernoemd naar kleuren:

  • de eerste groep is de zwarte – NOIR. Dit is de budgetlijn en bijzonder aantrekkelijk geprijsd.
  • de tweede groep is de gele – JAUNE. De populairste productlijn met een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding.
  • de derde groep is de roze – ROSE. producten van topkwaliteit en de kleding is met het maximale aantal details en stoffen om de beste prestaties voor iedereen te bieden. Dit is de duurste groep.

Op elke pagina ziet u de belangrijkste kenmerken van de producten, de stoffen die we aanbieden en de maten die we aanbieden.

Voor elk model in de catalogus kunnen we alle details sublimeren. Uitzondering op deze regel zijn de elastieken en de ritsen in bib shorts ROSE. Voor de bib shorts, zoals u ziet, is er geverfde stof. Als u een kleur nodig heeft die we niet aanbieden in geverfde stof, kunnen we de stof sublimeren. Dit maakt de short duurder.

De catalogus hebben we opgesteld in het Engels. Is het u niet helemaal duidelijk? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Bekijk de catalogus HIER

Het ontwerpen is inbegrepen in de prijs van de artikelen. Logo’s e.d. altijd aanleveren als een vector bestand.