Complete kledinglijn voor verenigingen

Verenigingen (ongeacht of dat hobby- of sportverenigingen zijn), sportscholen, clubs en teams treden graag eenduidig en herkenbaar naar buiten. Met dezelfde lichtgewicht shirts en broeken voor sporters, comfortabele polo’s en truien voor vrijwilligers of met een uniforme outfit voor de leden. Waar je die ontwerpt en laat sublimeren? Bij ons natuurlijk!

Ontwerp je eigen (sport)kleding

Er zijn meerdere manieren om een complete kledinglijn voor je vereniging, team of club te produceren. Elke optie begint met een ontwerp. Daarna bekijken we aan de hand van jouw wensen en mogelijkheden welke techniek daar het beste op aansluit: sublimeren, bedrukken of borduren.

Bij sublimatie smelten inkt en polyesterstofvezel samen, waardoor de stofporiën open en kledingstukken lekker luchtig blijven. Kleuren en opdruk blijven kleurecht en slijtvast. Bij andere druk- of transfertechnieken wordt de inkt in of op de stofporie aangebracht. Die methode past bijvoorbeeld bij (sport)tassen en rugzakken.

Een eigen kledinglijn voor je vereniging is:

  • Een herkenbare look voor je team, leden, sporters en/of vrijwilligers.
  • Een representatieve uitstraling die aansluit bij je huisstijl en logo.
  • Een duidelijk zichtbaar podium voor sponsoren.
  • Een op maat aanbod passend binnen elk budget.
  • Duurzaam dankzij sublimatie. Kleuren en afbeeldingen blijven mooi, ook bij intensief gebruik.
  • Een tot in detail ontworpen en afgestemde kledingcollectie voor iedereen.
  • (Bij)bestellen in elke gewenste hoeveelheid. In grote hoeveelheden of per stuk.

Vlaggen, (rug)emblemen of accessoires nodig?

Dankzij de diverse druk- en borduurmogelijkheden kun je naast de kledinglijn voor je vereniging ook gepersonaliseerde accessoires laten vervaardigen. Vrijwel alles wat je in het Nihon Sport-assortiment aantreft, kun je customizen. Van kleding tot stootkussens of sporttassen, van sleutelhangers tot medailles en van handdoeken tot bidons.

En wat te denken van een uniek rugembleem of badge op de mouw of borst met daarop de naam van je leden, je club en logo of van de sponsor(en) van je vereniging? Ook dat kan met behulp van sublimatie. Net als gepersonaliseerde clubvlaggen, banners, spandoeken en zelfs megagrote tribunespandoeken.