Mondmaskers

Heb jij een mondmasker nodig voor dagelijks gebruik thuis, op je werk, tijdens de sportlessen, in het openbaar vervoer of voor andere niet-medische doeleinden? Een uniek, opvallend en representatief mondkapje ontwerp je zelf: helemaal tot in detail en voorzien van je huisstijlkleuren, logo, slogan of afbeelding.

Hoe dat werkt?

Heel eenvoudig. Neem contact op met Nihon en met behulp van een stappenplan krijgt jouw gepersonaliseerd mondmasker het design dat jij wilt. Dankzij sublimatie: dat maakt alle ontwerpen in alle kleuren mogelijk. Bovendien is de opdruk slijtvast en blijven de kleuren helder en levendig. Ook na veelvuldig gebruik.

Ja, je leest het goed. De Nihon-mondkapjes zijn uitwasbaar en daardoor herbruikbaar. Hoe praktisch en duurzaam is dat? Bovendien kun je sommige modellen voorzien van een speciaal (PM2.5) koolstoffilter dat extra bescherming biedt tegen onder andere allergene pollen en uitlaatgassen. Voor medische toepassingen zijn deze mondmaskers en filters ongeschikt.

Drie verschillende modellen

Op de beelden hieronder zie je hoe de verschillende modellen eruitzien en hoe ze zijn samengesteld. Met mogelijkheden variërend van blanco tot in elke denkbare kleur en design. Op onze Facebookpagina tref je voorbeelden aan van de uiteenlopende op maat gemaakte mondkapjes.

Alle herbruikbare Nihon-mondmaskers worden in Europa gemaakt. Ze worden vervaardigd uit soepele, antibacteriële stoffen en hebben comfortabele elastische bandjes die je achter de oren bevestigt. Het verschil tussen de modellen zit ‘m in de details:

  • Model 1 kan los worden gedragen en in combinatie met de meeste FFP1-, FFP2- en FFP3-maskers.
  • Model 1B idem dito, alleen is dit model voorzien van een koolstoffilterzakje.
  • Model 2 is een dubbellaags polyester-katoenen masker.
  • Model 3 is een dubbellaags masker gemaakt van een waterdichte, antibacteriële polyester stof en voorzien van een koolstoffilterzakje.
  • Model 4 is een dubbellaags masker gemaakt met antibacteriële stof , van 100% polyester en 100% katoen

De mondmaskers zijn te bestellen via de nihonsport.nl website.
Enkele standaarddesigns zijn ook per stuk te bestellen via:

Als we dan toch mondmaskers moeten dragen en de temperaturen dalen, dan kunnen we het maar beter nóg mooier en praktischer maken.
Deze gecombineerde mondmasker/nekwarmer kunnen we geheel naar uw design maken.
In dit speciale design kunt u desgewenst ook een koolstoffilter plaatsen

Prijzen:

25- 49 stuks: 13,10
50 – 99 stuks: 12,10
100 – 499 stuks: 11,90
500 – 999 stuks: 11,34
+1000 stuks: 11,15

Prijzen zijn exclusief BTW (mondmaskers zijn vooralsnog vrijgesteld van BTW)
Kosten vervaardiging design gelijk aan de kosten van het designen van een mondmasker

Prijslijst

De mondmaskers zijn te bestellen via de nihonsport.nl website.
Enkele standaarddesigns zijn ook per stuk te bestellen via:

Meer weten?

Wil jij je eigen unieke en herbruikbare mondmasker ontwerpen? Neem voor meer informatie of gericht advies contact op met de mensen van Nihon Sport.