Complete adidas T19-kledinglijn voor verenigingen

Verenigingen, sportscholen, clubs en teams die adidas-kleding dragen, kiezen voor de altijd innovatieve en topkwaliteit producten van dit Duitse sportmerk. Voor lichtgewicht en warme of juist verkoelende sportkleding, comfortabele sportschoenen en duurzame accessoires. Met adidas teamwear creëer je een uniforme uitstraling voor je team, club of vereniging.

Ontwerp je eigen (sport)kleding

Bij adidas kun je op twee manieren je teamsportkleding samenstellen: met de standaard adidas T19 teamwear-collectie of met de in kleur aanpasbare adidas miTeam-kledinglijn. Ben je niet gebonden aan adidas? Dan is de op maat ontworpen en gesublimeerde kleding een hele goede optie.

De adidas T19 teamwear en adidas T19 miTeam kun je personaliseren door deze te laten bedrukken of borduren. Daarmee geef je de (standaard) adidas-kleding toch een unieke en persoonlijke look.

De adidas T19-kledinglijn voor je vereniging is:

  • kwalitatief hoogwaardige en altijd innovatieve sport- en vrijetijdskleding
  • gemaakt van comfortabele (climacool) materialen
  • een herkenbare look voor je team, leden, sporters en/of vrijwilligers
  • allemaal dezelfde representatieve uitstraling
  • een podium voor sponsoren
  • een op maat aanbod
  • te personaliseren met adidas miTeam en/of met een opdruk of borduursel
  • een afgestemde kledingcollectie in dames-, kinder- en herenmodellen

Wat zijn de mogelijkheden?

Kies je specifiek voor adidas T19-teamwear, dan is er veel mogelijk. Deze standaard teamkleding voor verenigingen, clubs, elftallen en teams heeft een uitgebreide collectie. Dat deze innovatief blijft, blijkt uit het feit dat adidas de T-collectie elke drie jaar vernieuwt: de T19 teamwear is tot 2021 verkrijgbaar. Voor een gepersonaliseerde adidas-teamkledinglijn ga je naar adidas miTeam.

Wil je een kledinglijn voor je vereniging die je tot in detail zelf kunt ontwerpen en laten bedrukken? Overweeg dan om je vrijetijds-, sport-, team- of clubkleding te laten sublimeren.

Accessoires nodig?

Niet alleen je kleding kun je op maat laten maken. Vrijwel alles wat je in het assortiment van ons moederbedrijf Nihon Sport aantreft, kun je laten customizen. Van kleding tot stootkussens of sporttassen, van sleutelhangers tot rugemblemen (badges) en medailles, en van handdoeken tot bidons.

Dankzij de keuze uit de diverse druk- en borduurtechnieken kun je naast de complete adidas-kledinglijn voor je vereniging ook gepersonaliseerde accessoires laten vervaardigen.