Laat gemakkelijk jouw bedrijfskleding bedrukken

Direct herkend worden aan jouw bedrijfskleding. Dat is natuurlijk wat jij als bedrijf wilt! Het straalt professionaliteit en eenheid uit. Ook is het een herkenning voor klanten. Laat daarom jouw bedrijfskleding bedrukken.

Op onze website ga jij makkelijk en snel aan de slag met werkkleding ontwerpen. Binnen 5 weken heb jij jouw nieuwe en hoogwaardige bedrijfskleding op de werkvloer!

Bedrijfskleding bedrukken

Ruime mogelijkheden

Wij hebben ruime mogelijkheden als het gaat om bedrijfskleding bedrukken. Heeft bedrijfskleding voor jou vooral een representatieve functie of een praktische functie? Welke kleuren wil jij gebruiken en wat voor logo mag er op de kleding komen? Dat bepaal jij allemaal zelf!

Daarnaast heb je bij ons altijd de mogelijkheid om per stuk bij te bestellen. zo hoef je niet ineens een grote hoeveelheid af te nemen!

Comfortabele bedrijfskleding bedrukken

Het belangrijkste van jouw nieuwe werkkleding is uiteraard dat deze lekker en comfortabel zit. Daarom vind je in ons assortiment alle kleding die jij nodig hebt. Polo’s, shirts, hoodies, broeken, tops, sokken, hesjes of een combinatie voor zowel dames als heren. Wij hebben opties voor elk budget. Bedrijfskleding ontwerpen geheel naar jouw eigen wensen! 

Jouw eigen bedrijfskleding ontwerpen

Jouw werkkleding bedrukken doen wij volgens hoogwaardige technieken, waarin vaak wordt gekozen voor sublimeren. Sublimatie zorgt ervoor dat kleuren en afbeeldingen die worden bedrukt de helderheid en scherpte houden. Perfect voor bedrijfskleding. Ook is werkkleding bedrukken mogelijk door middel van zeefdruk of borduren. Dat hang natuurlijk af van wat jij graag wilt!

Bedruk jouw werkkleding vandaag nog!

Jouw gloednieuwe werkkleding ontwerpen en laten bedrukken doe je op onze website! En wist je dat je naast werkkleding ook andere accessoires en promotiemateriaal bestelt? Zo ontwerp jij kleding waar jouw collega’s én jij trots op zijn!

Bekijk ons gehele assortiment of neem contact met ons op als je vragen het!

bedrijfskleding bedrukken